Dansk grossist med alt i Bubble Tea udstyr

Lynhurtig levering, 1-3 hverdage

En del af   Pandasia.dk - Asiatiske dagligvarer direkte på nettet

Om Os

Hos Mr. Vu bestræber vi at bringe Bubble Tea fænomenet ud på det danske marked i stor skala. Bubble Tea har gennem de seneste år set et stort spring i interesse samt efterspørgsel hos både cafeer såvel som supermarkeder. Vi tilbyder alt i engroshandel til virksomheder og forretninger, som ønsker at klæde sig godt på, når Bubble Teen skal på menuen.

Mr. Vu er en nyere leverandør med masser af erfaring bag sig. Gennem de seneste par år har vi haft stor succes med salg af alt i asiatisk spise og tilbehør til det asiatiske køkken under navnet Pandasia.dk

Hos Pandasia har vi tilegnet os en bred viden inden for vores produkter, og har skabt et solidt fundament for salg af alt i asiatiske smagsoplevelser. Med over tusind fremragende anmeldelser på Trustpilot og en god kontakt til vores kunder, har vi kunnet se en stor efterspørgsel på især Bubble Tea fra diverse virksomheder rundt om i landet.

Ifølge med den udvikling samt efterspørgsel vi har set fra dansk-erhvervsdrivende, har vi valgt at fremme engroshandel-konceptet og på den måde omfavne vores privatkunders behov såvel som vores erhvervskunder. Ved at gøre et skeln mellem disse, kan vi gøre vores produkter mere fordelsagtige for vores erhvervskunder via engroshandel.

Vi sigter efter at gøre indførelsen af Bubble Tea konceptet i den virksomhed så nemt og overskueligt som muligt. Her hos Mr. Vu finder du diverse opstarts-guides samt en masse hjælpemidler til at komme i gang. For at gøre det nemt for dig og din virksomhed, da tilbyder vi alt inden for Bubble Tea verdenen her hos Mr. Vu. Det glæder alt fra Tapiokaperler og mælkepulver til brede sugerør og sirup dispensere.

Fragt fra 249 kr.
Hurtig oprettelse af konto og nem bestilling
Konkurrencedygtige priser

Lynhurtig levering 1-3 hverdage