Hata Ramune - Japansk Sodavand

Japansk sodavand engros – Din leverandør af hata ramune

Der er en stigende efterspørgsmål af japanske sodavand hos forbrugerne, og derfor sælger vi hos Mr. Vu også japansk sodavand engros. På den måde har din forretning mulighed for at tilbyde dine kunder lækre drikke, så som den famøse ramune sodavand.
Ramune sodavand, som er en japansk sodavand, er blevet utrolig populær verden over. Dens popularitet har især bredt sig pga. de sociale medier som bl.a. TikTok, Youtube og Instagram, hvor der bliver lagt sjove videoer op omkring, hvordan den særlige drik åbnes.
Ramune sodavand er nemlig ikke en helt almindelig sodavand, i hvert fald ikke i måden den åbnes på. Der sidder en glaskugle i toppen af flasken, som skal poppes ned i åbningen, hvorefter den er klar til at blive nydt. Foruden denne sjove detalje, kan flasken herefter vendes på hoved helt uden at indholdet ryger ud. Det er noget især forældre til små børn er særligt tilfredse med, da de ikke skal bekymre sig om, at børnene spilder, når de drikker af den.
Som japansk sodavand leverandør og med mange års erfaring med det asiatiske marked, ved vi hos Mr. Vu, hvad der sælger. Ramune sodavand er en af tidens store trends, og er helt sikkert et ’must have’ til din virksomhed.
Hos Mr. Vu har vi et bredt udvalg af læskedrikke. Og ramune sodavand fås i mange forskellige smagsvarianter, så der er noget for enhver smag. Der er derfor rig mulighed for, at dine kunder kan få lige præcis deres yndlingssmag. Uanset om de til den søde jordbær, den friske yuzu eller den helt almindelige originale ramune.

Sådan åbnes en Ramune sodavand

1. Forseglingen på proppen fjernes, hvorefter hætten løftes af. Midten trykkes ned for at frigøre oplukkeren.
2. Oplukkeren placeres på toppen af ramune flasken, hvorefter der trykkes hårdt ned med håndfladen for at poppe kuglen løs og ned i flasken.
3. Hold oplukkeren på flasken i nogle sekunder, for at undgå at sodavanden ikke bruser over.
4. Herefter kan du roligt fjerne oplukkeren, og nyde din ramune drik i ro og mag, til lyden af den klirrende glaskugle mod flasken.

Historien bag ramune sodavand

Ramune sodavanden er som bekendt beskrevet, som en japansk drik, hvorfor man skulle tro, at den har sin oprindelse i Japan. Dog siges det, at det var briterne, der første gang havde den i hænderne og derefter bragte drikken til Japan.

Designet af flasken og dens unikke åbningsmekaniske, blev opfundet af Hiram Codd i omkring år 1876. Dengang blev sodavanden døbt ’Codd-necked bottle’. Da drikken blev importeret til Japan, blev de ret hurtigt glade for den forfriskende læskedrik og tog den lynhurtigt til sig.
Ramune, som betyder lemonade på japansk, har senere vundet indpas hos mange mennesker verden over. Og det forstår vi virkelig godt her hos Mr. Vu. Ikke nok med den unikke åbningsmekaniske, smager den japanske sodavand helt fantastisk.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.